ISTARSKE TOPLICE - ČABRNICA-BRAČANA-BUZET

14.03.2018. 07:38

OTKAZANO!   

Jednodnevni planinarski pohod ISTARSKE TOPLICE - ČABRNICA-BRAČANA-BUZET

u nedjelju 25. OŽUJKA 2018.

POLAZAK AUTOBUSA IZ:

Poreča

 u

 7,00

 sati

 sa CRODUX Poreč

Novigrada

 u   

 7,20

 sati

 sa autobusne stanice Novigrad

    

           Istarske Toplice-Čabrnica-Bračana-Buzet

25.03. (NEDJELJA)  polazak iz Poreča sa parkirališta kod pumpe Crodux u 07,00 sati preko Novigrada,  Ponte Portona do Istarskih Toplica gdje je polazna točka našeg    planinarskog pohoda.

Planirani početak hodanja je u 08,00 sati. Krećemo prema selu Čabrnica iznad Toplica, zatim se spuštamo u dolinu Mirne(Bračana), od kuda nastavljamo prema Malom Mlunu i Buzetu. Staza je dugačka 14 km, 700m/nv,tehnički nije zahtjevna i potrebna je određena fizička sprema. Ako ima onih koji ne bi hodali cijelu dionicu postoji skraćena varijanta od Toplica do Bračane ili od Bračane do Buzeta 350m/nv (dogovor na licu mjesta). Marenda iz ruksaka.

 Dolazak u Buzet oko 14,00  sati.  

 Slijedi odmor,  druženje i  povratak kući.

Oprema :  Izletnička-prilagođena vremenskoj prognozi, hrana i piće, planinarska iskaznica, mobitel, baterijska lampa itd.

Rezervirao sam mali bus 20mjesta.

 

CIJENA  PRIJEVOZA:  …na bazi 20 ljudi ………………………………..80 kn

Napomena :

Prisutni na pohodu dužni su pridržavati se uputa i vodiča. Nije dozvoljeno uznemiravanje životinja, branje biljaka te bacanje otpada po okolišu. Vodič zadržava pravo promjene satnice ovisno o okolnostima. Odazivom na pohod svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa uvjetima istoga, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na pohodu, da ima plaćenu članarinu u planinarskom društvu, te da pristupa

 pohodu na vlastitu odgovornost

 

PRIJAVE:  do srijede  21.03.2018. kod vodiča na mob. 098 330 938

Organizator:    HPD “PLANIK“ – podružnica Poreč

Vodič :            Roviš Damir